Acrylaat als presentatie producten

Acrylaat is een materiaalsoort die veel wordt toegepast voor presentatiematerialen zoals hier op website. Dit heeft enerzijds te maken met de vele voordelen van het materiaal als ook de mogelijkheden om dit materiaal te kunnen bewerken. Acrylaat is doorschijnend en lichtdoorlatend maar bovendien ook vaster dan glas welke veel breekbaarder is. Acrylaat is bovendien goed te bewerken en in vele kleuren leverbaar. We zien dat juist dit product erg populair is om als reclamemateriaal te worden gebruikt en wordt vaak ook wel aangeduid als displays.

Welke toepassingen zijn er

Wanneer we gaan kijken naar de vele mogelijkheden van producten dan zien we dat acrylaat blokken bijvoorbeeld veel worden toegepast bij juweliers of musea. De objecten worden hierop geplaatst en de blokken zijn mooi transparant en licht. Maar ook Acrylaat Kappen die vooral worden gebruikt om objecten stofvrij en afgeschermd te presenteren. Ook hier is het transparante karakter van het materiaal een groot voordeel en kan het beperkte gewicht t.o.v. glas een groot voordeel zijn. Acrylaat platen worden vooral gebruikt als alternatief voor glas voor o.a. wanden en of spreekkamers en balie bescherming. Doordat Acrylaat slagvast is en enorm sterk is het zeer beschermend.

Kleinere reclamematerialen

Maar natuurlijk zien we ook de toepassingen van Acrylaat in kleinere reclameproducten. Denk bijvoorbeeld aan visitekaarthouders, reclamestandaarden, folderhouders, menukaarthouders, brochurehouders en of kliklijsten. Door de vele mogelijkheden is er ook eenvoudig maatwerk aan een product te maken en naast de dikte van het acrylaat is het ook mogelijk het materiaal te polijsten of op een andere manier na te bewerken.

Waar te bestellen

De acrylaat producten zijn bij verschillende bedrijven online te bestellen. De grootste producent van Acrylaat in Nederland is Vink Kunstoffen en in het bijzonder kunt u bij Vink Acrylaat ook display producten bestellen. Naast Acylaat blokken, kappen ook platen voor ieder gewenst formaat en of toepassing.

by
Categories: