Animatie in 2D, 3D en whiteboard?

Animatie in 2D, 3D en whiteboard?

Steeds meer organisaties zien de waarde van animatie video’s. Of het nu gaat om interne communicatie of marketing, met een animatie kun je complexe verhalen helder maken. Donker Media, een animatie studio uit Eindhoven, heeft een schat van ervaring opgedaan met het maken van 2D animaties, het maken van 3D animaties en het maken van whiteboard animaties. Wij weten dus welke elementen een animatie video tot een goede animatie video maken.

2D en 3D animaties eenvoudig uitgelegd

Een 2d of 3d animatie video duurt ongeveer een minuut. Dan kun je van alles gaan vertellen, of je beperkt je tot de kern. Zorg dat jouw animatie één duidelijke boodschap heeft en concentreer je daarop. Dan is de kans dat je boodschap onthouden wordt vele malen groter.

Samen werken aan een whiteboard animatie

Hoe goed een animatiestudio ook is in vertalen van de opdracht naar een mooie whiteboard animatie, uiteindelijk weet de opdrachtgever het beste hoe het bedrijf in elkaar zit en welke uitstraling de whiteboard animatie moet hebben. Daarom zien we een animatieproject als samenwerking, waarbij veel contact is tussen de opdrachtgever en het team van de animatiestudio.

Mooi design

Natuurlijk wil je een mooie video, die precies de juiste uitstraling heeft voor je bedrijf, product en doelgroep. De ervaren animators van Donker Media zijn een kei in het vinden van de juiste afbeeldingen, kleuren en details. Natuurlijk gebeurt ook de ontwerpfase in nauw contact met de opdrachtgever.

Follow up met een infographic

Het effect van een animatie video wordt versterkt wanneer je er een bijpassende infographic aan toevoegt. Hiermee geef je de kijker die na de video meer wil weten extra informatie en verleid je hem verder tot de gewenste actie.

Donker Media – animatie studie in Eindhoven

Wil jij ook een 2D animatie, 3D animatie of whiteboard animatie voor je bedrijf? Donker Media helpt je om bovengenoemde ingrediënten (en meer) samen te voegen tot een heerlijke visuele traktatie. Neem contact op voor een kennismaking en ontdek wat animatiebureau Donker Media voor jou kan betekenen. Mail ons, of bel 040-744 02 52

by
Categories: