De populairste campervakanties in Europa

De populairste campervakanties in Europa

De meivakantie is weer tot zijn eind gekomen. Helaas hebben leerlingen en studenten niet optimaal kunnen genieten van hun welverdiende vakantie. Het weer viel namelijk erg tegen in dit land. Daarnaast was het door de strenge maatregelen nauwelijks mogelijk om zorgeloos naar het buitenland te reizen. Gelukkig is het vooruitzicht daarentegen wel positief.  Voor een aantal landen is het reisadvies inmiddels aangepast naar geel. Dat geeft hoop voor de komende zomer. Waar gaan jullie deze zomer met de camper naar toe?

 

Cultuur snuiven

Hoewel de meeste kinderen hier geen fan van zijn, kiezen de meeste gezinnen in Nederland toch voor een leerzame  stedentrip in Europa. Met de camper verblijven zij in de omgeving van grote steden. Zo zijn bijvoorbeeld Berlijn, Brussel, Parijs en Barcelona erg in trek. Vakantiegangers die het liefst op vakantie gaan naar grote steden, zijn vaak op zoek naar achteruitrijcameras camper. Het is namelijk vooral in drukke steden moeilijk om het zicht over het verkeer niet te verliezen.

 

Zandkastelen bouwen

Lang niet alle gezinnen kiezen voor een stedentrip. De meeste campers trekken de komende zomer richting de Franse Rivièra en Spaanse costa’s. Vooral gezinnen met kleine kinderen genieten het meest van de stranden. Daar kunnen zij samen zandkastelen bouwen, zwemmen of voetballen op het strand. Vakantiegangers die van plan zijn om naar drukke badplaatsen zoals Barcelona of Nice te gaan, zijn altijd op zoek naar kwalitatieve achteruitrijcameras. Ook daar is het natuurlijk belangrijk om het zicht niet te verliezen in het chaotische verkeer.

 

Samen op avontuur

Gezinnen die meer op zoek zijn naar een actieve vakantie, kiezen voor de natuur. Zo zijn de Nederlandse Veluwe, Belgische Ardennen en Franse Alpen jaarlijks voor velen favoriet. Je kan er terecht voor mooie wandelingen. Daarnaast is het ook populair bij mensen mountainbikers en klimmers.

 

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl