Ik wil een explanimation, wat nu?

Ik wil een explanimation, wat nu?

Laten we je om te beginnen een compliment geven: je hebt een goede keuze gemaakt. Explanimations zijn een enorm waardevolle toevoeging aan je arsenaal van marketinginstrumenten. Maar inderdaad, hoe nu verder. Wat je in ieder geval niet moet doen is je neefje bellen die zo handig is met computers. Het is niet dat we twijfelen over zijn vaardigheid om met video software om te gaan. Maar een goede explanimation maken is toch echt wel heel wat anders dan een YouTube vlog in elkaar zetten.

Zelf een explanimation maken

En zelf een explanimation maken is ook niet aan te raden. Het kost zeeën aan tijd om een niveau van vaardigheid te verwerven dat ook maar in de buurt komt van professionaliteit. Je hebt het al druk genoeg met je eigen werk, toch? Gelukkig zijn er mensen voor wie het maken van een animatie filmpje “hun eigen werk is”. Die mensen vind je bij Donker Media in Eindhoven.

Donker Media: specialist in explanimation

Bij Donker Media werken mensen uit het communicatievak schouder aan schouder met de meest gepassioneerde animatoren. Hun missie: de best mogelijke explanimation leveren, die perfect op maat is gesneden voor de opdrachtgever. Een goede animatie past bij het bedrijf, de doelgroep én het product. En bovenal: een goede explanimation brengt de boodschap over.

https://donkermedia.nl/explanimation/
by
Categories: