Solvency II rapporten in XBRL

De term Solvency II XBRL wordt steeds vaker gebruikt in de financiele sector en het is een term die we steeds vaker gaan horen. XBRL word namelijk steeds groter en word steeds vaker gebruikt dit betekent ook dat Solvency II XBRL hier is om te blijven.

Wat betekent het?

Het is niet zo gek als je nooit van Solvency II XBRL hebt gehoord. Alleen sommige ondernemingen moeten een Solvency II rapport aanleveren. De kans is dan ook heel groot dat je hier niet bij hoort. Solvency II rapporten moeten namelijk vaak door financiële instellingen aangeleverd worden. Dit moet tegenwoordig in XBRL gebeuren vandaar dan ook de term Solvency II XBRL.

Maar wat is dan XBRL?

Nu weten we wat Solvency II is maar wat is dan XBRL? Het uitleggen van wat XBRL precies is word heel ingewikkeld. In simpele termen is het een taal dat word gebruikt voor het delen van financiële informatie. Het is een taal dat door computers onderling word uitgewisseld. Een Solvency II XBRL is dan ook een Solvency II rapport in XBRL. Steeds meer bedrijven worden namelijk verplicht om het in XBRL aan te leveren of anders word het niet in behandeling genomen.

xbrlweb.parseport.com/nl/

dexbrlsite.nl/

xbrlreports.nl/

by
Categories: