Top tips voor de inrichting van je vakantiehuis

Wanneer je de inrichting van je vakantiehuis moet gaan bepalen, is een leeg huis een ideale uitgangssituatie. Je vakantiehuis inrichten en het optimaal benutten van de ruimte is vaak de sleutel tot succes. Met slechts een paar aanpassingen kan een bestaande inrichting al hét verschil maken als het gaat om het maximaliseren van boekingen.

Enkele tips om de inrichting van je vakantiehuis een boost te geven

Voor de inrichting van je vakantiehuis is een hoog afwerkingsniveau erg belangrijk. Verder is het zinvol om je huis in te richten met alles wat je nodig hebt om een omgeving te creëren waar comfort en ontspanning bovenaan staan.

Kies een thema

Of je nu op zoek bent naar een thema voor het hele huis of gewoon voor een kamer, de beste plek om inspiratie op te doen is in de buitenlucht. Neem een kijkje op de locatie van je woning, is het een prachtig plekje aan zee, een landhuisje of een modern appartement? Kies voor een huisje aan zee bijvoorbeeld voor een nautisch thema met tinten blauw, crème en grijs. Een huis op het land is prima geschikt om bijvoorbeeld houten balken bloot te leggen en witgewassen meubels voor de inrichting te gebruiken. Voor een hypermoderne look helpen strakke witte of zwarte kasten en een minimale inrichting.

Creëer balans

Je vakantiehuis is bedoeld om tot rust te komen. Daarom is het belangrijk een balans te vinden tussen te veel en te leeg. Een paar eenvoudige foto’s aan de muur, kleurrijke kussens en kleine ornamenten zullen helpen om karakter en comfort toe te voegen. Wees niet bang om andere voorwerpen zoals boeken, dvd’s en spelletjes op lege boekenplanken of in kasten achter te laten.

Alles wat je nodig hebt

Je vakantiewoning is bedoeld om je thuis van huis te voelen. Je wilt er dus alles hebben wat je thuis ook hebt. Vooral in de keuken. Voldoende sets van bestek, borden, kopjes en glazen, maar houd ook rekening met elektrische benodigdheden zoals waterkoker en magnetron. U kunt deze ook aanpassen aan de stijl van uw woning. Om uw huisje zo comfortabel mogelijk te maken, zorg ervoor dat u bepaalde items, zoals theedoeken, handdoeken, waspoeder, afwasmiddel en toiletrollen standaard in huis hebt. Zodat je gasten alles wat ze direct nodig hebben bij aankomst aantreffen in je huis.

Heb je vragen over het inrichten van je vakantiewoning? Neem dan gerust contact op met het vriendelijke team van Compleet in Stijl.

by
Categories: