Youraway
Image default
Business

Van ISDN naar VoIP omdat ISDN stopt

1 september 2019 is het zo ver: ISDN stopt, wat goed nieuws is omdat VoIP jou als ondernemer veel voordelen biedt, wij zorgen voor een overstap van ISDN naar VoIP die zorgeloos verloopt! De komende paar maanden zal het geheel van zakelijk Nederland van ISDN naar VoIP moeten overstappen. U hoeft hier zich geen zorgen over te maken, want wij gaan u met die overstap helpen. In voorgaande jaren was ISDN een erg betrouwbare en stabiele techniek om zakelijk mee te kunnen bellen. Heel zakelijk Nederland maakte hier gebruik van. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en is ISDN helaas een verouderde, maar ook dure techniek geworden. Vandaar dat KPN heeft aangekondigd dat ISDN gaat stoppen, en iedereen gebruik moet gaan maken van het betere en goedkopere alternatief: VoIP, oftewel voice over IP.

Mogelijkheid 1 als ISDN stopt

De eerste mogelijkheid voor het overstappen van ISDN naar VoIP omdat ISDN stopt is de SIP: trunk, waarbij overstappen gebeurt met behoud van het apparatuur dat nu op kantoor aanwezig is. Wat er bij deze manier van overstappen van ISDN naar VoIP gebeurt, is dat wij uw telefooncentrale op een SIP trunk van De Nederlandse Provider aansluiten. Als dat eenmaal gebeurd is, dan belt uw organisatie over VoIP, en bent u van ISDN naar VoIP overgestapt. De voordelen van deze methode zijn dat dit een behoorlijke besparing op abonnementen oplevert, de gesprekskosten gehalveerd zullen worden, nieuwe functies kunnen op een eenvoudige manier worden toegevoegd, vestigingen bellen hierbij onderling gratis en bij calamiteiten worden omroepen omgeleid.

Mogelijkheid 2 voor ISDN naar VoIP

De andere optie is hosted VoIP, voor het overstappen van ISDN naar VoIP. Hierbij verloopt het overstappen met een nieuwe telefooncentrale die in de cloud zit. Bij deze methode van overstappen van ISDN naar VoIP krijgt u het gemak van een hypermoderne telefooncentrale die in de cloud zit. Zelf hoeft u geen telefooncentrale meer aan te schaffen, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken om het onderhoud. De voordelen van deze manier van overstap van ISDN naar VoIP mogen er ook wel wezen. Voor meer informatie, bezoek ons op onze website www.denederlandseprovider.nl.

Related Posts

Bang voor inbraak

Adverteren met Google Adwords

Een mooie reis maken met mijn vrouw door Israƫl